Wymagana rejestracja

Tomasz Mikołajczyk

Nauczyciel informatyki, autor nagradzanego bloga Pan Informatyk (www.paninformatyk.com.pl), zwolennik korzystania z nowych technologii w edukacji. Członek społeczności Superbelfrzy RP. Poza szkołą jest audytorem systemu zarządzania bezpieczeństwem informacji w administracji, szkoleniowcem IT oraz QA Managerem.

Malina Baranowska-Janusz

Psycholożka międzykulturowa, trenerka i koordynatorka projektów antydyskryminacyjnych i wielokulturowych. Absolwentka Psychologii Międzykulturowej (Szkoły Wyższej Psychologii Społecznej) oraz Podyplomowej Szkoły Trenerów Grupowych przy Laboratorium Psychoedukacji. Pracuje w Fundacji Centrum Edukacji Obywatelskiej, gdzie zajmuje się projektami: "Trudny temat: weź to na warsztat!", "Rozmawiajmy o uchodźcach" oraz "Wkręceni w Warszawę. Młodzi w wielokulturowym mieście". Specjalizuje się w tematyce relacji międzykulturowych, adaptacji kulturowej oraz kultury polskiej, a także edukacji antydyskryminacyjnej.
Od ponad 15 lat prowadzi warsztaty wrażliwości kulturowej i umiejętności społecznych.

Jeżeli już się zarejestrowałeś skorzystaj z osobistego adresu URL do tego wydarzenia, który otrzymałeś na podany wcześniej adres email.

Jeśli już zarejestrowałaś/łeś się na to spotkanie, a nie otrzymałaś/łeś maila z potwierdzeniem kliknij tutaj!

Wiadomość została wysłana

[message]